Δίκη Χρυσής Αυγής: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - Πάνω από 2.000 αστυνομικοί στους δρόμους
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία ενόψει της αυριανής απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, ενώ πραγματοποιούνται αλλεπάλληλες συσκέψεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί θα συμμετέχουν στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα οποία θα εφαρμοστούν στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.
Σημειώνεται, ότι πάνω από την περιοχή θα πετούν συνεχώς ελικόπτερο καθώς και drone της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία θα δίνουν την εικόνα της κατάστασης που θα επικρατεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων.
Ταυτόχρονα, αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ταράτσες παρακείμενων κτηρίων και θα παρατηρούν ό,τι συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο.
Επίσης, θα αποκλειστεί μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ πρόκειται να απαγορευτεί η στάση και στάθμευση οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου.
SPONSORED
«Σκέτη βλακεία»: Αντιδράσεις στο Βέλγιο για την κατάρρευση σχεδίου κατασκευής μαχητικού
19:50
Ντόναλντ Τραμπ: «Οφείλουμε να απαντήσουμε στην κατάρριψη του Apache από το Ιράν»
19:41
Πλεύρης για Σύμφωνο Μετανάστευσης: Ενσωματώνεται με τον καλύτερο τρόπο για τη χώρα μας
19:34
Αίγιο: Αμυχές απο πάλη έχει ο 65χρονος ύποπτος - Προσπάθησε να πλύνει τα ρούχα που φορούσε
19:25