Δίκη Χρυσής Αυγής: Βιάστηκαν να πάνε να παραδοθούν δύο στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης
Τα όσα συμβαίνουν μέσα στους κόλπους των καταδικασμένων πια για εγκληματική οργάνωση μελών της Χρυσής Αυγής, καταδεικνύονται και με τα όσα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, όπου εμφανίστηκαν δύο καταδικασμένοι για εγκληματική οργάνωση και ζήτησαν να παραδοθούν.
Δεν πρόκειται για βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά για μεγαλοστελέχη που καταδικάστηκαν και μάλιστα ο ένας από τους δύο και για εμπλοκή στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Ο αξιωματικός υπηρεσίας τους εξήγησε ότι θα έπρεπε να περιμένουν να ολοκληρωθεί το δικαστήριο και μετά η Ελληνική Αστυνομία γνωρίζει τι πρέπει να κάνει.
ΕΛΛΑΔΑ
Οι 10+10 απαντήσεις για την απαγόρευση πώλησης προϊόντων καπνού και αλκοόλ σε ανήλικους (vid)
17:12
ΕΛΛΑΔΑ
Προφυλακίστηκε ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη (vid)
17:04
CULTURE
Oscars 2026: Μείωση 9% στην τηλεθέαση της τελετής
17:00
ΚΟΣΜΟΣ
Ρούτε: «Το ΝΑΤΟ ψάχνει τρόπο να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ - Δεν βλέπω να υπάρχει σχέδιο πολέμου» (vid)
16:51
ΚΟΣΜΟΣ