ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Τοπαλούδη: Αγαπητή μου Μάγδα, μάνα κουράγιο, κράτα γερά

Μητέρα Τοπαλούδη: Αγαπητή μου Μάγδα, μάνα κουράγιο, κράτα γερά
ΙΝΤΙΜΕ

Η Μάγδα Φύσσα και η Κούλα Αρμουτίδου είναι δύο μητέρες που τις ένωσε ο χαμός των παιδιών τους. 

Όταν εκδικαζόταν η υπόθεση για την άγρια δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, η Μάγδα Φύσσα βρέθηκε στο πλευρό της μητέρας της και έκλαψε μαζί της.

Η Κούλα Αρμουτίδου δεν μπορούσε να βρεθεί χτες, Τετάρτη στη δίκη της Χρυσής Αυγής ωστόσο, όπως λέει στο Star η καρδιά της και η σκέψη της ήταν σε όσα συνέβαιναν στο Εφετείο Αθηνών.

«Νοερά ήμουν κοντά στη Μάγδα γιατί ήρθε κοντά μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες ομοιοπαθείς που δολοφόνησαν τα παιδιά μας χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη μανούλα, τη Μάγδα τη Φύσσα, αλλά για εμάς τους χαροκαμένους γονείς αποτελεί μια στιγμιαία ανακούφιση», είπε η κυρία Κούλα και συνέχισε:

«Θα ζούμε μέχρι να πεθάνουμε με αυτόν τον άδικο και άγριο χαμό των παιδιών μας. Τα παιδιά μας θα ζούνε μέσα από τα πρόσωπα των ανθρώπων που μας συμπαραστέκονται. Η εσωτερική μας συντριβή, ο Γολγοθάς στον οποίο μας καταδίκασαν δεν μπορεί να δικαιωθεί με οποιαδήποτε ποινή. Για μένα είναι κι αυτή μια ηρωίδα μάνα. Αγαπητή μου Μάγδα, μόνο ένα έχω να πω, μάνα κουράγιο, κράτα γερά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ