Λαμία: Διασώστες του ΕΚΑΒ και γιατροί επανάφεραν 15χρονο μαθητή που υπέστη ανακοπή στο σχολείο
Υπεράνθρωπες προσπάθειες κατέβαλαν διασώστες του ΕΚΑΒ και γιατροί για να επαναφέρουν στη ζωή 15χρονο μαθητή Λυκείου, όταν υπέστη ανακοπή στην αυλή του σχολείου του.
Η μεταφορά του μαθητή στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Λαμίας ήταν άμεση και έτσι αποφεύχθηκε το χειρότερο σενάριο.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο tvstar.gr ο 15χρονος βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου του, όταν έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι συμμαθητές και καθηγητές του καλώντας το ΕΚΑΒ.
Πλέον, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, νοσηλεύεται σε καταστολή και διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας.
Πληροφορίες θέλουν το παιδί να αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα με την καρδιά του και μάλιστα είχε προγραμματιστεί η τοποθέτηση βηματοδότη, όμως δεν πρόλαβε να προχωρήσει η διαδικασία.
Τραμπ: «Το Ιράν βρίσκεται σε κατάσταση κατάρρευσης - Θέλουν να ανοίξουμε τα Στενά του Ορμούζ»
16:55
Τουλάχιστον επτά οι νεκροί από πυρκαγιά σε υπό κατασκευή κτήριο στη Μόσχα
16:50
Αντιπαράθεση στη Βουλή για τις υποκλοπές: Δεν θα ανεχτούμε ΠΑΣΟΚοδικεία και ΣΥΡΙΖΟδικεία»
16:48
Ο χρόνιος πόνος είναι βλάβη συστημάτων – Η αξία της Παρηγορικής Φροντίδας
16:42