Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Ο Μακαριώτατος χαίρει άκρας υγείας
Ανανεώθηκε:
Ο Mακαριώτατος χαίρει άκρας υγείας», τονίζει σε δήλωσή του ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, απαντώντας σε δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
«Προς ενημέρωση όλων όσοι, υπηρετώντας προφανώς τις προσωπικές τους σκοπιμότητες, διακινούν στο διαδίκτυο υποτιθέμενες "πληροφορίες" περί της υγείας του αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, τους ενημερώνουμε, για να μην...αγωνιούν ή...ανησυχούν αδικαιολόγητα, πως ο Μακαριώτατος χαίρει άκρας υγείας», αναφέρει στη δήλωση.
Επιπρόσθετα, επισημαίνει: «Τους προσκαλούμε μάλιστα την Δευτέρα στο Συνοδικό Μέγαρο για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την αλήθεια, που, ηθελημένα και δόλια, παραποιούν.
Τους πληροφορούμε δε, από τη στιγμή κιόλας που επικαλούνται και ανύπαρκτες πηγές της Αρχιεπισκοπής ή φθάνουν και στο σημείο να μιλούν για έκτακτη μετάβαση του Αρχιεπισκόπου στο εξωτερικό, και μάλιστα με στρατιωτικό αεροσκάφος για ιατρικούς λόγους, ότι και η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της...».
Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής για την Ουκρανία
17:59
Τσιάρας: Στόχος μας η εκρίζωση της ευλογιάς - Xρηματοδοτικά εργαλεία για την κτηνοτροφία
17:51
Το πρόγραμμα της συνάντησης Μητσοτάκη με Ερντογάν - Εκτός ατζέντας η οριοθέτηση ΑΟΖ
17:41
Συγκροτήθηκε η Επιτροπή για την ανάδειξη και συντήρηση του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη
17:33