Αιτωλοακαρνανία: Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής μετά από σοβαρό τραυματισμό
Ανανεώθηκε:
Σοβαρό τραυματισμό υπέστη ποδοσφαιριστής, το απόγευμα του Σαββάτου, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Ρίγανης – Α.Ο. Ελαιοφύτου.
Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής Θάνος Τσιρογιάννης τραυματίστηκε στον αυχένα και έχασε τις αισθήσεις του.
Με την προτροπή των ποδοσφαιριστών που αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα του τραυματισμού στον αγωνιστικό χώρο έτρεξαν η νοσηλεύτρια, παράγοντες και ο προπονητής του ΑΟ Ελαιοφύτου έτσι ώστε άμεσα να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με το agrinio24.gr, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρινόταν μέχρι που κατέφθασε το ασθενοφόρο και το πλήρωμα παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή.
Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Ο ποδοσφαιριστής είναι καλά στην υγεία του και ξεπέρασε τον κίνδυνο, έχει μεταβεί στο σπίτι του με εντολή από γιατρούς για αυστηρή πενταήμερη ακινησία και μετά επανεξέταση.
SPONSORED
Πρόγραμμα «e-Astypalea»: Ποια η προθεσμία - Πώς να υποβάλλετε αίτηση
06:00
Στις 15 Ιουνίου οι αιτήσεις για το νέο «Ανακαινίζω» - Ποια τα κριτήρια
05:00
Ποιο το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων - Ποια τα εξεταστικά κέντρα
04:00
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα αποτελέσματα για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
03:00