ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Λουτράκι: Στραμμένες στον πρώην της 45χρονης οι έρευνες των Αρχών

Τραγωδία στο Λουτράκι: Στραμμένες στον πρώην της 45χρονης οι έρευνες των Αρχών
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οι υποψίες για τον θάνατο της 45χρονης κι ακόμη ενός ατόμου στο Λουτράκι, στρέφονται στον πρώην σύντροφο της γυναίκας, τον οποίο αναζητά η αστυνομία.

Προς το παρόν, ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί.

Πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την άτυχη 45χρονη, η οποία εργαζόταν ως μασέρ στην περιοχή.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr πρόκειται για την 45χρονη Φωτεινή – Svitlana, η οποία είχε μία κόρη 20 ετών.

Πώς εντοπίστηκε το πτώμα της

Mπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που αναζητούσαν την 45χρονη Ουκρανή, της οποίας το αυτοκίνητο είχε βρεθεί καμένο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το loutraki365, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λουτρακίου εισέβαλλαν περίπου στις 16:15 το μεσημέρι της Κυριακής, στο σπίτι της στο Φλάμπουρο και την εντόπισαν νεκρή.

Δίπλα της, σύμφωνα, με το loutrakiblog.gr, κείτονταν νεκρός ακόμη ένας άνδρας, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την 45χρονη.

Τα πτώματά τους έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Στο σπίτι έφτασαν αμέσως άνδρες της εγκληματολογικής υπηρεσίας, οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες.

Το σπίτι όπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα:

Το χρονικό της υπόθεσης και το καμένο αυτοκίνητο

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες πραγματοποίησαν εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες, ωστόσο δεν εντόπισαν κανέναν.

Οι άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής διαπίστωσαν από τον αριθμό κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε μια 45χρονη από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι διαζευγμένη, μητέρα ενός κοριτσιού περίπου 20 χρόνων και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί, ένας γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία ότι έβλεπε αίμα να βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού της.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα χωρίς να πάρουν απάντηση. Μόλις πήραν την εισαγγελική άδεια μπήκαν στο σπίτι, όπου εντόπισαν και τα δύο άψυχα σώματα μέσα σε λίμνη αίματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ