Κακοκαιρία: Προβλήματα στον ΗΣΑΠ από πτώση δέντρου - Ποιοι σταθμοί είναι εκτός λειτουργίας
Ανανεώθηκε:
Πτώση δέντρου σημειώθηκε σε γραμμές του ΗΣΑΠ το πρωί της Τρίτης, λόγω της κακοκαιρίας που «χτυπά» τις τελευταίες ώρες την Αττική.
Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε στις γραμμές μεταξύ των σταθμών Ηράκλειο και Ειρήνη.
Αυτήν την ώρα τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από Κηφισιά μέχρι Ειρήνη και από Νέα Ιωνία μέχρι Πειραιά.
Η κυκλοφορία δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να απομακρύνουν τον κορμό.
Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στην Αττική
Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει από τα ξημερώματα την Αττική, με την Πυροσβεστική να έχει δεχτεί πάνω από 125 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και κοπές δέντρων.
Οι δρόμοι σε πολλές περιοχές της Αθήνας μετατράπηκαν σε ποτάμια από την καταρρακτώδη βροχή ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση στους δρόμους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι περιοχές όπου παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το Ηράκλειο, η Νέα Ιωνία, το Αιγάλεω, το Περιστέρι και το Μοσχάτο, όπου οι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων παρουσιάζουν αυξητική τάση, καθώς ανοίγουν τα καταστήματα, πολλά από τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα βρίσκουν πλημμυρισμένα.
ΗΠΑ: Ο πρώτος άνθρωπος σε αναπηρικό αμαξίδιο ταξίδεψε στο διάστημα
20:04
Φέτος θα στρώσουμε το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Από τα 81 στα 156 ευρώ σε μια 5ετία
20:04
ΗΠΑ: Η ακτοφυλακή προσπαθεί να κατασχέσει άλλο ένα τάνκερ στα ανοιχτά της Βενεζουέλας
19:44
Ερντογάν: Δεν έχουμε βλέψεις σε ξένα εδάφη, αλλά δεν θα επιτρέψουμε παραβίαση των δικαιωμάτων μας (vid)
19:40