ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο: Πού βρέθηκαν τα 102 κιλά ηρωίνης

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο: Πού βρέθηκαν τα 102 κιλά ηρωίνης
CNN Greece

Μπροστά σε μια ντουλάπα, στην οποία υπήρχαν μέσα τέσσερα σακίδια όπου στη συνέχεια εντοπίστηκαν 102 κιλά ηρωίνης, βρέθηκαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσιεύει το CNN Greece.

Οι δράστες που είχαν νοικιάσει το διαμέρισμα τοποθέτησαν και άφησαν μέσα στη ντουλάπα την ηρωίνη, πιστεύοντας ότι δεν θα κινούσαν υποψίες καθώς είχαν νοικιάσει το σπίτι στην Αθήνα μέσω Airbnb.

Ύποπτο, πάντως, είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταθέσεις που έχουν πάρει οι αστυνομικοί, το ζευγάρι που εμφανίστηκε στην πολυκατοικία είχε να δώσει σημάδια ζωής πολλές ημέρες.

Οι ελληνικές Αρχές που πήραν τη πληροφορία για τη μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών, έθεσαν σε παρακολούθηση και έρευνα το διαμέρισμα και όταν πια κατάλαβαν ότι δεν θα ερχόταν κανείς να πάρει τα ναρκωτικά.

Και αυτό γιατί δεν ήθελαν να διακινδυνέψουν να αφήσουν τη ποσότητα μέσα στο διαμέρισμα.

Έκαναν έφοδο και τα εντόπισαν.

Τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς πήραν αποτυπώματα από το διαμέρισμα για να εντοπίσουν τους ενδεχομένως σεσημασμένους δράστες ενώ από κάμερες τις περιοχής προσπαθούν να εντοπίσουν το ζευγάρι να έχει καταγράφει σε κάποιο καρέ.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Η αξία πάντως των 208 πακέτων με την ηρωίνη ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ