SPONSORED ΕΛΛΑΔΑ

Η ώρα για τις σπουδές που αλλάζουν το μέλλον μας είναι… τώρα!

Η ώρα για τις σπουδές που αλλάζουν το μέλλον μας είναι… τώρα!

Η εκπαίδευση και η ευκαιρία για σπουδές, η ευκαιρία για ανώτατη μόρφωση είναι για κάθε άνθρωπο ο τρόπος για να αλλάξει τη ζωή του και να προχωρήσει στο μέλλον. Είναι η κινητήριος δύναμη που τον ωθεί να χτίσει το δικό του αύριο, με βάση τις επιθυμίες του, τα όνειρά του, τα θέλω και τα πιστεύω του. Αυτή η κομβική στιγμή για τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, που είναι γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες, έρχεται συνήθως κάποιον Σεπτέμβριο: Τότε που το ακαδημαϊκό έτος ξεκινά, τότε που ξεκινά ουσιαστικά το επόμενο κεφάλαιο της ζωής, η ενηλικίωση.

Η αλήθεια είναι όμως πως αυτός ο χρονικός προσδιορισμός, ο Σεπτέμβριος, ίσως να μην διευκολύνει κάποιους, καθώς αποτελεί μια «προθεσμία» που μπορεί να χαθεί για διάφορους λόγους. Κατά βάση, μάλιστα, το να χαθεί αυτή η προθεσμία δεν είναι «απλή υπόθεση», καθώς συνεπάγεται την απώλεια τουλάχιστον του πρώτου εξαμήνου των σπουδών – εάν όχι του πρώτου έτους συνολικά.

Δεν είναι όμως ο Σεπτέμβριος ο αποκλειστικός «μονόδρομος» για την έναρξη των σπουδών ενός νέου που ονειρεύεται να σπουδάσει και να χτίσει το μέλλον του πάνω στα πιο γερά θεμέλια που μπορεί. Διότι, υπάρχει γι’ αυτόν μία ακόμα ευκαιρία, ένας ακόμα ανοιχτός δρόμος.

Fall Intensive στο Deree: Ποιοτικές σπουδές για όσους θέλουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους ακόμα και τώρα

Αυτή η «δεύτερη ευκαιρία» δεν είναι άλλη από αυτή που δίνει το πρόγραμμα σπουδών Fall Intensive από το Deree – The American College of Greece: Ταχύρρυθμα μαθήματα από το τέλος Οκτωβρίου, ώστε ο νέος σπουδαστής να ξεκινά τις σπουδές του με προβάδισμα και να είναι έτοιμος 100% για το εαρινό εξάμηνο. Από τις 23 Οκτωβρίου ξεκινούν οι καθημερινές παρακολουθήσεις, γεγονός που επιτρέπει στους νέους φοιτητές όλων των προγραμμάτων αυτού του είδους να καλύψουν την απαιτούμενη ύλη του α΄ εξαμήνου και να συνεχίσουν κανονικά τις σπουδές τους στο επόμενο. Τα μαθήματα μάλιστα γίνονται όχι μόνο στο κεντρικό campus στην Αγία Παρασκευή αλλά και στο Downtown campus, στο κέντρο της Αθήνας.

Τρεις Σχολές, 34 προπτυχιακά, διεθνείς πιστοποιήσεις ανώτατου επιπέδου

Το αρχαιότερο αμερικανικό κολέγιο της Ευρώπης προσφέρει σήμερα 34 καινοτόμα προπτυχιακά προγράμματα σε κατευθύνσεις που απαντούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, έξι προγράμματα σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Clarkson και 50 minors. Οι τρεις σχολές του, η Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης, η Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και η Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών περιλαμβάνουν προγράμματα σπουδών που καλύπτουν κάθε τομέα ενδιαφέροντος ενός σύγχρονου νέου, που επιδιώκει μέσω των σπουδών του να ανοίξει τις πόρτες για το μέλλον του, τόσο από την άποψη της επαγγελματικής αποκατάστασης και πορείας, όσο και από την άποψη της μόρφωσης, της σφαιρικής γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειας.

Το Deree – The American College of Greece είναι άλλωστε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα ανοιχτό σε όλον τον κόσμο, στην παγκόσμια κοινωνία και σε όλα τα κέντρα των εξελίξεων στην υφήλιο. Με βάση την Ελλάδα, οι σπουδαστές ανοίγουν τα φτερά τους για κάθε προορισμό, όπου ονειρεύονται να βρεθούν. Τα πτυχία του Κολλεγίου άλλωστε διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση, τόσο από την αμερικανική επιτροπή New England Commission of Higher Education (NECHE), που είναι ο σπουδαιότερος οργανισμός πιστοποίησης στις ΗΠΑ, όσο και από το βρετανικό Open University που αφορά στο Ηνωμένο Βασίλειο (OU). Αυτή η διπλή διεθνής πιστοποίηση ανοίγει για τους αποφοίτους του Deree τις πόρτες για συνέχιση των σπουδών τους με μεταπτυχιακά προγράμματα σε έγκριτα πανεπιστημιακά ιδρύματα διεθνώς.

Σπουδές σε διεθνές περιβάλλον, με ευκαιρίες σε κορυφαία Πανεπιστήμια διεθνώς

Για τους επίδοξους φοιτητές, οι σπουδές στο Deree συνοδεύονται από μια σειρά πλεονεκτημάτων. Αρχικά διότι η επιλογή τους συνεπάγεται φοίτηση σε ένα διεθνές περιβάλλον, με την ευκολία της τοποθεσίας, που παραμένει η Ελλάδα. Εντούτοις, το διδακτικό προσωπικό αλλά και οι φοιτητές στο συγκεκριμένο κολλέγιο προέρχονται από πολλά μέρη του κόσμου – από 78 διαφορετικές χώρες, συγκεκριμένα! Έτσι, ο νέος σπουδαστής έχει την ευκαιρία αλληλεπίδρασης με πολλές κουλτούρες, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη τόσο για την εκπαίδευσή του, όσο και για τη μελλοντική του επαγγελματική πορεία.

Το Deree – The American College of Greece συνεργάζεται με περισσότερα από 65 διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού και έτσι κάθε φοιτητής έχει στη διάθεσή του πραγματικά σπουδαίες ακαδημαϊκές ευκαιρίες. Μεταξύ των συνεργαζόμενων ιδρυμάτων είναι το Stanford, το LSE και το Cornell University School of Hotel Administration – τρία κορυφαία ανώτατα ιδρύματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τον τρόπο αυτό και μέσω του προγράμματος Study Abroad, οι φοιτητές μπορούν να σπουδάσουν για ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο στο εξωτερικό με δίδακτρα του Deree – ένα γεγονός που όλοι αξιολογούν ως «εμπειρία ζωής»!

Ουσιαστική σύνδεση με την αγορά εργασίας

Πρωτεύον κριτήριο για την επιλογή ακαδημαϊκού ιδρύματος είναι και η σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας, καθώς και οι προοπτικές αποκατάστασης σε μία θέση αντάξια της ποιότητας των σπουδών τους. Έτσι, το Κολλέγιο προσφέρει ευκαιρίες καριέρας σε όλους τους φοιτητές του, μέσω της πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. Επιπλέον, λειτουργεί το Office of Career Services του οποίου αποστολή είναι να φέρνει σε επαφή φοιτητές και αποφοίτους του Κολλεγίου με την αγορά εργασίας. Εκτός του ότι βρίσκεται στη διάθεση των φοιτητών ανά πάσα στιγμή, ξεκινώντας ακόμα και από τη βοήθεια στη σύνταξη του βιογραφικού τους, το συγκεκριμένο γραφείο διοργανώνει τακτικά το forum «Career Days», με σκοπό την πρώτη επαφή μεταξύ φοιτητών και εκπροσώπων της αγοράς.

Networking, networking, networking

Μία παγκόσμια κοινότητα 59.000 αποφοίτων του Κολλεγίου, που εργάζονται σε νευραλγικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες και πολυεθνικούς ομίλους ανά τον κόσμο, βρίσκονται στη διάθεση των φοιτητών του Deree, έτοιμοι να προσφέρουν mentoring, ευκαιρίες για πρακτική άσκηση, αλλά και δυνατότητες δικτύωσης.

Πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση μέσω υποτροφιών

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως το Deree - The American College of Greece αφουγκράζεται την κοινωνική και διεθνή συγκυρία και για τον λόγο αυτό, ειδικά τη φετινή χρονιά, δίνει επιπρόσθετο βάρος στην οικονομική στήριξη των φοιτητών για πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, ανεξάρτητα από τους οικονομικούς τους πόρους. Έτσι, το ήδη εκτεταμένο πρόγραμμα υποτροφιών του, συγκεκριμένα για το ακαδημαϊκό 2020-21, προσφέρει 5,2 εκατομμύρια ευρώ, με τη μορφή ακαδημαϊκών και άλλων υποτροφιών που απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Χάρη στο Fall Intensive πρόγραμμα του Deree - The American College of Greece, υπάρχει χρόνος για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Για να ανοίξουν όλες οι πόρτες ενός μέλλοντος που ανταποκρίνεται στα όνειρά μας και το οποίο ξεκινά αμέσως. Με σπουδές που δίνουν το προβάδισμα σ’ εκείνους που το αναζητούν, σ’ εκείνους που θέλουν ν’ αδράξουν κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fall Intensive 2020, επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο εγγραφών του Deree, εδώ