ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση στο Κορωπί: Στα social media ψάχνουν απαντήσεις για την 19χρονη – Η έκκληση του πατέρα

Εξαφάνιση στο Κορωπί: Στα social media ψάχνουν απαντήσεις για την 19χρονη – Η έκκληση του πατέρα
Screen Grab/video

Την παραμικρή ένδειξη ότι η κόρη του είναι ζωντανή και υγιής αναζητά ο πατέρας της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη, η οποία αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες.

Η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί την Παρασκευή για να πάει σε συνέντευξη για δουλειά.

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε ποτέ όπως προκύπτει από τα στοιχεία και πλέον οι Αρχές θα εξετάσουν τις επαφές της (τηλεφωνικές και με μηνύματα) προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για το που μπορεί να βρίσκεται.

«Η κόρη μας να γυρίσει στο σπίτι και όλα θα είναι όπως πριν. Είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά δεν κλείνουμε μάτι», ανέφερε απευθύνοντας δραματική έκκληση ο πατέρας της κοπέλας, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 19χρονης ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε στην στάση ήταν ο γαμπρός του, ο οποίος είπε ότι ήταν με έναν φίλο.

Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας αποτυπώνει τις τελευταίες της κινήσεις, την ημέρα που εξαφανίστηκε. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα το κινητό της είναι κλειστό και κανείς δεν έχει νέα της.

Η 19χρονη φέρεται να είχε χωρίσει πρόσφατα από μια σχέση που είχε με έναν 24χρονο και να είχε κάνει μια νέα γνωριμία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι γονείς της 19χρονης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην φίλο της, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να λήξει αίσια η υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ