ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο
Cretalive

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο της Κρήτης. Η πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων.

Έντονη βροχόπτωση στο Ρέθυμνο δημιούργησε απόψε προβλήματα στους δρόμους, με τα φρεάτια να μην έχουν τη δυνατότητα απορρόφησης των βρόχινων υδάτων. Σύμφωνα με ενημέρωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι και αυτήν την ώρα δέχεται κλήσεις για αντλήσεις σε υπόγεια και ημιυπόγεια στα οποία έχουν εισέλθει νερά.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΡ βρίσκονται επίσης επί ποδός για να αποσυμφορήσουν τα φρεάτια από υλικά που εμποδίζουν την εισροή ενώ παράλληλα υπάρχει και υπερχείλιση αγωγών από την πίεση που έχει δεχτεί όλο το δίκτυο από τα όμβρια ύδατα.

Στον ΒΟΑΚ η κίνηση των οχημάτων γίνεται κανονικά με την τροχαία να βρίσκεται σε εγρήγορση.

«Ποτάμια» οι δρόμοι και στο Ηράκλειο

Σε «ποτάμια» μετατράπηκαν οι δρόμοι και στο Ηράκλειο το βράδυ της Τρίτης εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Δεκάδες είναι οι κλήσεις που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για άντληση υδάτων σε αρκετές περιοχές του Ηρακλείου. Το σοβαρότερο πρόβλημα ωστόσο σύμφωνα με την ενημέρωση από την Υπηρεσία υπάρχει στην Αλικαρνασσό και συγκεκριμένα στην οδό Βελισσαρίου.

Δείτε το βίντεο που πακολουθεί από την περιοχή της Αλικαρνασσού και συγκεκριμένα από την Οδό Πλαστήρα:

Η κακοκαιρία έδειξε τα «δόντια» της στην Κρήτη από τα ξημερώματα της Τρίτης.

Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις σημειώθηκαν στο Ηράκλειο και τα Χανιά.

Στα Χανιά σημειώθηκε σφοδρή χαλαζόπτωση ενώ γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα αλλεπάλληλοι κεραυνοί μετέτρεπαν τη νύχτα σε μέρα στο Ηράκλειο.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ