ΕΛΛΑΔΑ

Τους διαρρήκτες που έχουν «ξαφρίσει» τον Διόνυσο αναζητούν οι Αρχές

Τους διαρρήκτες που έχουν «ξαφρίσει» τον Διόνυσο αναζητούν οι Αρχές
INTIME NEWS / ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ

Τουςδιαρρήκτες του Διονύσου οι οποίοι, μέσα σε διάστημα τριών ημερών κατάφεραν να εισβάλλουν σε δύο μονοκατοικίες στην περιοχή και να αρπάξουν ακόμα και πακτωμένο χρηματοκιβώτιο, αναζητούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, πρόκειται για τέσσερα άτομα τα οποία κυκλοφορούν με μιας συγκεκριμένης μάρκας αυτοκίνητο και τα οποία αρχικά «χτύπησαν» στις 16 του μηνός, όταν παραβίασαν μπαλκονόπορτα μιας μονοκατοικίας και αφού μπήκαν στο εσωτερικό, άρπαξαν ό,τι βρήκαν. Παράλληλα εντόπισαν σε ένα από τα δωμάτια και το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας, το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Δύο μέρες μετά η σπείρα «χτύπησε» και πάλι, αυτή τη φορά εισβάλλοντας στη μονοκατοικία ενός 62χρονου και αφού αναστάτωσαν όλο το σπίτι, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες παρακολουθούν τις κινήσεις των θυμάτων τους και εισβάλλουν στα σπίτια τη στιγμή που βλέπουν ότι οι ένοικοι δεν είναι εκεί.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι οι διαρρήξεις έγιναν μόλις στις 9 το βράδυ που στην περιοχή υπάρχει μια σχετική ηρεμία, ενώ θα περίμενε κανείς ότι δεν θα χτυπούσαν τόσο συχνά και μάλιστα σε μία περιοχή με πολλές κάμερες ασφαλείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ