Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Αιγύπτιο ακόλουθο Άμυνας: Στο επίκεντρο η τουρκική προκλητικότητα
Ανανεώθηκε:
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος, δέχθηκε την Τετάρτη στο γραφείο του τον ακόλουθο Άμυνας της Αιγύπτου στη χώρα μας συνταγματάρχη Μοχάμεντ Μαρέι.
Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην υλοποίηση κοινών δραστηριοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο του προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών, το οποίο επιβεβαιώνει και σε στρατιωτικό επίπεδο την άριστη σχέση τους.
Επίσης, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο καθώς και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή λόγω της προκλητικής και παραβατικής συμπεριφοράς της Τουρκίας.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Το κύμα ψύχους απειλεί καλλιέργειες σε Ανατολική Ευρώπη και Βαλκάνια (χάρτης)
18:52
ΕΛΛΑΔΑ
Το «ευχαριστώ» της Μαρέβα Γκραμπόβσκι- Μητσοτάκη στους γιατρούς του ΕΣΥ: «Είδα τι σημαίνει ανθρωπιά»
18:43
ΕΛΛΑΔΑ
Δίκη για τα Τέμπη: Κλείνει για εργασίες η αίθουσα μετά την αυριανή δικάσιμο - Διακοπή για ένα μήνα (vid)
18:34
CULTURE
Αντιδράσεις και σφοδρή κριτική στα social media για ασιατικό στερεότυπο στο The Devil Wears Prada 2
18:26
ΚΟΣΜΟΣ