Μιχαλολιάκος: Με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου - Κάποτε θα δικαιωθούμε
Ανανεώθηκε:
Στη φυλακή οδηγείται η πλειονότητα του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Ειδικότερα πρόκειται για τους: Νίκο Μιχαλολιάκο, Ιωάννη Λαγό, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργο Γερμενή, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Χρήστο Παππά και Ηλία Παναγιώταρο.
Όλοι έχουν ομόφωνα κριθεί ένοχοι από το δικαστήριο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη σε 13 ετών.
Ο Μιχαλολιάκος βγήκε έξω από το σπίτι του στην Πεύκη δηλώνοντας:
«Με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη δικαιοσύνη».
Ο αρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης ξαναμπήκε στην οικία του, και απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα των δημοσιογράφων για το εάν θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στην αστυνομία για να συλληφθεί.
Ελάχιστοι υποστηρικτές της εγκληματικής οργάνωσης βρίσκονταν έξω από το σπίτι του.
LIVE: «Θρίλερ» στα Στενά τοτυ Ορμούζ, «βλέπει» τα 100 δολάρια το πετρέλαιο - Νέο «κύμα» επιθέσεων σε Τεχεράνη και Λίβανο
07:29
Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
07:28
Tαξί: Τραβούν «χειρόφρενο» από σήμερα οι οδηγοί - Ξεκινούν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες
07:19
ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ: «Κοντοζυγώνουν» fuel και market pass - Αναγκαίο το «άλμα» στη Σύνοδο Κορυφής
07:08