ΕΛΛΑΔΑ

Στη ΓΑΔΑ πέρασαν το βράδυ οι χρυσαυγίτες - Επισκεπτήρια από συγγενείς ως αργά

Στη ΓΑΔΑ πέρασαν το βράδυ οι χρυσαυγίτες - Επισκεπτήρια από συγγενείς ως αργά
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Απομονωμένοι σε μια από τις δυο πτέρυγες που διευθετούν τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στον 7ο όροφο, κρατήθηκαν οι καταδικασμένοι της Χρυσής Αυγής.

Οι Αρχές επέλεξαν να διαθέσουν στους 25 κρατούμενους τα κελιά που βρίσκονται όλα από τη μέσα πλευρά, ώστε να μην τους τοποθετήσουν σε κελιά που βρίσκονται άλλοι κρατούμενοι.

Πρόκειται για τη πτέρυγα στο βάθος αριστερά των κρατητηρίων και είναι σε μικρή απόσταση από τη δεύτερη πτέρυγα, η οποία βρίσκεται στην ακριβώς απέναντι πλευρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι αργά χθες το βράδυ δέχονταν επισκεπτήρια από συγγενείς που συνέχιζαν να τους φέρνουν ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, όμως, σε κανέναν δεν επιτρεπόταν να συναντηθεί με κάποιον από τους 25 κρατούμενους.

Όπως πάντως είναι γνωστό εδώ και καιρό, οι διαφωνίες και οι αντιπαραθέσεις έχουν κρατήσει μακριά τα μέλη της Χρυσής Αυγής που κάποτε λειτουργούσαν ως ομάδα με αποτέλεσμα να υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα έντονες διαφωνίες και «συντροφικά μαχαιρώματα».

Παρόλα αυτά, χθες το βράδυ στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ που βρέθηκαν αρκετοί από αυτούς δεν υπήρξαν αψιμαχίες ή διαπληκτισμοί.

Η ίδια πάντως εικόνα υπήρχε και στα κρατητήρια του μεταγωγών όπου παραμένουν 10 καταδικασθέντες οι οποίοι βρίσκονταν στο δικαστήριο όταν αναγνώστηκε η απόφαση για τις αναστολές ποινών και συνελήφθησαν στην αίθουσα του Εφετείου.

Αυτή την ώρα, η αστυνομία είναι σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εισαγγελέα στον οποίο θα μεταφερθούν οι καταδικασμένοι ώστε να εκτελεστεί η ποινή και να αποφασίσει ο δικαστικός λειτουργός σε ποια φυλακή θα πρέπει να μεταφερθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ