ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσή Αυγή: Σε αυτό το κελί κρατείται ο Μιχαλολιάκος

Χρυσή Αυγή: Σε αυτό το κελί κρατείται ο Μιχαλολιάκος

Στη φυλακή βρίσκεται πλέον ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μέσα στο κελί υπάρχουν δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα.

Στο εν λόγω κελί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον 14 μέρες, έως ότου ολοκληρωθεί η καραντίνα στην οποία έχει μπει υποχρεωτικά.

Στις φυλακές Δομοκού το «διευθυντήριο»

Η μεταγωγή των 27 καταδικασθέντων της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή υπό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Η ηγετική ομάδα οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, που θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα έχουν καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους, ενώ ορισμένοι θα προαυλίζονται ξεχωριστά, λόγω των τεταμένων σχέσεων μεταξύ τους.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα εκτίσει την ποινή του και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος έφτασε με βαν της Αστυνομίας στη Λαμία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγωγή του.

Στην ίδια φυλακή θα εκτίσουν την ποινή τους οι καταδικασθέντες για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα, Γιάννης Καζαντζόγλου και Ιωάννης Άγγος.

Παραμένει φυγόποινος ο Χρήστος Παππάς

Ο 58χρονος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον οποίο έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 13 ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, παραμένει φυγόποινος εδώ και ένα εικοσιτετράωρο από την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Τα ίχνη του Χρήστου Παππά αναζητά πλέον και η Interpol καθώς δόθηκε σήμα για την εξαφάνισή του.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ