Διαβατά: Τέσσερις τόνοι πορτοκάλια για τους πρόσφυγες
Τέσσερις τόνοι πορτοκάλια, προσφορά των παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών, παραδόθηκαν στο Κέντρο Μετεγκατάστασης Προσφύγων στα Διαβατά, μετά από πρωτοβουλία του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ομόνοια» και του σωματείου παραγωγών λαϊκών αγορών Θεσσαλονίκης «Η πρόοδος», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Όπως γράφει το ΑΠΕ, οι πρόεδροι των δύο σωματείων, Λάζαρος Παυλίδης και Δημήτριος Τοπούζης, τόνισαν ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση για βοήθεια από την πλευρά των φορέων των λαϊκών αγορών.
Από την πλευρά του, ο εντεταλμένος της Περιφέρειας για θέματα λαϊκών αγορών, Μιχάλης Χριστόπουλος, εξήρε τις προσπάθειες του στρατού και της αστυνομίας στη λειτουργία του Κέντρου Μετεγκατάστασης και γνωστοποίησε ότι σε δύο εβδομάδες η δράση θα επαναληφθεί.
Τουλάχιστον επτά οι νεκροί από πυρκαγιά σε υπό κατασκευή κτήριο στη Μόσχα
16:50
Αντιπαράθεση στη Βουλή για τις υποκλοπές: Δεν θα ανεχτούμε ΠΑΣΟΚοδικεία και ΣΥΡΙΖΟδικεία»
16:48
Ο χρόνιος πόνος είναι βλάβη συστημάτων – Η αξία της Παρηγορικής Φροντίδας
16:42
Ο Αναπτυξιακός Νόμος φέρνει 55 εκατ. ευρώ για 34 επιχειρήσεις στη Λάρισα
16:40