Κρέστενα: Πέθανε σε ηλικία 115 ετών η γηραιότερη Ελληνίδα
Ανανεώθηκε:
Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα, η Κατερίνα Καρνάρου, σε ηλικία 115 ετών.
Η Κ. Καρνάρου γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1905 στο Γρύλλο Κρεστένων, έζησε για αρκετά χρόνια στην Αθήνα και επέστρεψε στην Κρέστενα τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής της.
Ήταν 5 χρονών όταν ήρθε ο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Ελλάδα, ήταν 8 χρόνων όταν έληξαν οι Βαλκανικοί πόλεμοι, ήταν 13 ετών όταν έληξε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ήταν 17 ετών στην Μικρασιατική Καταστροφή, ήταν 39 όταν φύγανε οι Γερμανοί κατακτητές από τη χώρα μας και 62 όταν έγινε η Χούντα των Συνταγματαρχών.

«Γεννήθηκα στη Μούντριζα (σ.σ. Γρύλλος του δημου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων), πατέρας μου ο Παναγιώτης και μητέρα μου η Θεοδώρα. Παντρεύτηκα στην Κρέστενα τον Σοφοκλή Καρνάρο, δούλεψα στα χωράφια και έκαμα αγροτικές δουλειές για να ζήσω και να αναθρέψω τα παιδιά μου. Τώρα μένω εδώ, στην Κρέστενα, ήσυχα.
Ο γιος μου επήγε στο Ναυτικό, έγινε Καπετάνιος μεγάλος και τρανός. Πάνω που πήρε σύνταξή του και έφτιαξε το σπίτι στην Αθήνα, δεν το χάρηκε καθόλου, πέθανε... Προσπάθησαν κι οι γιατροί, αλλά δυστυχώς τον νίκησε η αρρώστια» είχε δηλώσει η ίδια πριν μερικά χρόνια.
Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική: Ελεύθερος ο οδηγός του βυτιοφόρου - Στη ΜΕΘ παραμένει η 7χρονη
15:34
Στον ΑΝΤ1 υπέγραψε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη - Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
15:28
Αγαπηδάκη: Μέσω τακτικού προϋπολογισμού θα καλυφθούν οι θεραπείες κατά της παχυσαρκίας
15:28
Συνέλαβαν δύο Ρώσους που ανέγνωσαν την Αγία Γραφή στην Αγία Σοφία – Εξετάζεται η απέλασή τους
15:17