Τραγωδία στην Ηλεία: Πέθανε 12χρονο κορίτσι στη δομή φιλοξενίας στη Μυρσίνη
Ανανεώθηκε:
Ένα ανήλικο παιδί έχασε τη ζωή του στη δομή φιλοξενίας στη Μυρσίνη.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την ώρα, ένα κορίτσι ηλικίας περίπου 12 ετών από τη Συρία, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του περίπου στις 23:00 το βράδυ στο χώρο του κέντρου.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης και από εκεί στο Γ.Ν. Πύργου. Παρά το γεγονός ότι το κορίτσι δεν είχε παλμό, οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή, κάτι που όμως δεν κατάφεραν.
Η κινητοποίηση των Αρχών υπήρξε μεγάλη προκειμένου να μεταφερθεί γρήγορα το παιδί στο νοσοκομείο και να γίνει η όποια προσπάθεια ανάνηψης.
Σύμφωνα με άλλες πηγές που επικαλείται το ilialive.gr, το κορίτσι, πρόσφατα σε ιατρικό έλεγχο είχε διαπιστωθεί πως αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα και επρόκειτο να κάνει ιατρικές εξετάσεις.
Να σημειωθεί πως πρόκειται για το τρίτο παιδί που χάνει τη ζωή του στη δομή.
Το 2016 και το 2019, δύο μικρά παιδάκια πεθάνει από πνιγμό, το πρώτο στην πισίνα του κέντρου και το δεύτερο στη θάλασσα.
Αυξήθηκαν κατά 12% οι επισκέπτες στα μουσεία τον περασμένο Νοέμβριο
12:40
H στιγμή που ο Νετανιάχου δίνει την εντολή για την εξόντωση Ιρανών αξιωματούχων (pic)
12:36
Από τα φρένα στην τεχνητή νοημοσύνη: Η Brembo χτίζει ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο με AI
12:35
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Η στιγμή που ο Νετανιάχου δίνει εντολή για την εξουδετέρωση του Λαριτζανί - «Δέχτηκε επίθεση σε κρησφύγετο» - Γραπτό μήνυμά του δημοσίευσε η Τεχεράνη
12:29