Σεισμός Σάμος: Κατολισθήσεις στην Ικαρία μετά τα 6,7 Ρίχτερ
Ανανεώθηκε:
Σοβαρά προβλήματα και στην Ικαρία προκάλεσε ο πολύ ισχυρός σεισμός των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 13:51 στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σάμο και τη Χίο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην Ικαρία σημειώθηκαν κατολισθήσεις, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στο νησί.
Ο αντιδήμαρχος Ραχών του δήμου Ικαρίας, Σωτήρης Πολίτης, ανέφερε ότι στις περιοχές Γεμέλια, Αμάλου υπάρχουν προβλήματα εξαιτίας της αποκόλλησης βράχων.
Σεισμός στη Σάμο: Πού υπάρχουν ζημιές στο νησί
Σοβαρές ζημιές έχει προκαλέσει ο σεισμός των 6,7 Ρίχτερ που χτύπησε τη Σάμο.
Ο Περιφερειάρχης του Βόρειου Αιγαίου, Κώστας Μουντζούρης, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως υπάρχουν ζημιές σε κτήρια της πόλης, στο Βαθύ και στο Καρλόβασι, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι αγνώστου μεγέθους και έκτασης τα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο μεγάλος σεισμός.
Ταυτόχρονα Περιφερειάρχης τόνισε ότι έχουν δημιουργηθεί σοβαρά ζητήματα στην επικοινωνία με το νησί.
Η παραλιακή λεωφόρος της Σάμου έχει κατακλυστεί από νερά ενώ υπάρχουν προβλήματα και στο οδικό δίκτυο επεσήμανε την ίδια ώρα ο Περιφερειάρχης.
Όλες οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας έχουν ενεργοποιηθεί άμεσα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού, ενώ όλες οι Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) του Πυροσβεστικού Σώματος βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα.
Δημοσκόπηση MRB: Κέρδη για τη ΝΔ - Θέλουν ουδέτερη την Ελλάδα στον πόλεμο του Ιράν
20:10
Μαρινάκης: «Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ διαστρεβλώνει πλήρως συνειδητά τα λεγόμενά μου»
20:00
Το αστείο του Τραμπ για το Περλ Χάρμπορ και η αμηχανία της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
19:54
Πόλεμος στο Ιράν: Κρατήθηκε στα 98,53 δολάρια το αμερικανικό αργό σημειώνοντας αύξηση 2,29%
19:47