Σεισμός στη Σάμο - Ιερώνυμος: Είθε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες ανθρώπινων ζωών
Ανανεώθηκε:

Τα συλληπητήριά του έστειλε για τα θύματα του φονικού σεισμού στη Σάμο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.
«Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό των δύο μαθητών από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την ακριτική μας Σάμο. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δίδει παρηγορία και δύναμη στους οικείους τους. Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος. Είθε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες ανθρώπινων ζωών και η μεγάλη δοκιμασία των συνανθρώπων μας να λάβει τέλος το ταχύτερο δυνατόν», τόνισε σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο Αρχιεπίσκοπος στέκεται αρωγός στους ανθρώπους της Σάμου και ήδη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μητροπολίτη Σάμου Ευσέβιο για να του εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του.
Έθεσε, μάλιστα, στη διάθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και της Πολιτείας όλες τις δομές του φιλανθρωπικού και κοινωνικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Μήνυμα του Ιράν θα μεταφέρει στον Νετανιάχου ο Κύπριος πρόεδρος
12:36
ΣΥΡΙΖΑ: Με ψηφοφορίες για καταστατικό και προγραμματικές θέσεις ολοκληρώνεται το συνέδριο
12:25
Η ιστορία της ροκ μουσικής σε έκθεση - Χιλιάδες φωτογραφίες εξώφυλλα και βίντεο
12:14
Επιστροφή ενοικίου και ηλεκτρονικές πληρωμές - Νέα δεδομένα για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
12:03