Τροχαίο με μία κοπέλα νεκρή και μία τραυματία στο Βραχάτι Κορινθίας
Ανανεώθηκε:
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια 23χρονη και σοβαρά τραυματισμένη μία 24χρονη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο 12ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος της περιοχής Βραχάτι Κορινθίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε η 24χρονη και στο οποίο επέβαινε η 23χρονη εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του.
Το αυτοκίνητο προσέκρουσε αρχικά σε κατάστημα και στη συνέχεια σε σταθερό αντικείμενο.
Επιτόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν έπειτα από αγωνιώδεις προσπάθειες να απεγκλωβίσουν οδηγό-συνοδηγό και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών η μια γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και κατέληξε, η άλλη γυναίκα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

SPONSORED
«Καίει» η βενζίνη στα πρατήρια καυσίμων - Έχει ξεπεράσει τα 2,10 ευρώ στην Αττική
10:29
Στον εισαγγελέα σήμερα ο 44χρονος οδηγός για το τροχαίο με δύο νεκρές στη Ρόδο
10:27
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην παλαιά Εθνική Αθηνών - Κορίνθου
10:23
Η Αυστραλία διώχνει τους επενδυτές από την Κίνα - «Προστασία» για τις σπάνιες γαίες
10:14