Κρήτη: Στο νοσοκομείο 13χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ
Ανανεώθηκε:
Επιχείρηση με τη συνδρομή της πυροσβεστικής στήθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής, σε γυμνάσιο του Ηρακλείου Κρήτης για ανήλικο αγόρι, που εντοπίστηκε σε προαύλιο σχολείου να έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, το περιστατικό έγινε στο 2o Γυμνάσιο Ηρακλείου, όπου κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.
Οι αστυνομικοί μάλιστα ζήτησαν την βοήθεια της Πυροσβεστικής.
Ειδικότερα η συνδρομή της Υπηρεσίας ζητήθηκε προκειμένου να κοπεί το λουκέτο στην είσοδο του σχολείου και να μπορέσουν οι διασώστες να μεταφέρουν το 13χρονο αγόρι στο ασθενοφόρο και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του παιδιού, ωστόσο από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση μέσα στο σχολικό συγκρότημα.
«ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»: Liveblog: Το ειρηνευτικό σχέδιο των 20 σημείων στο επίκεντρο της συνάντησης Τραμπ - Ζελένσκι
21:10
Συνεχίζονται για πέμπτη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του διοικητή της Πυροσβεστικής Άνω Ποροΐων
21:08
Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Επισκέφθηκε το Παλιό Λιμάνι (pics)
20:53
Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας θέλουν να φύγουν απο τη χώρα
20:40