Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας της η 15χρονη - Τη μαχαίρωσαν ενώ κοιμόταν
Ότι σχεδίασε και ήταν μπροστά στη δολοφονία της μητέρας της ομολόγησε το πρωί της Δευτέρας η 15χρονη κόρη της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στην Αγία Βαρβάρα.
Όπως είπε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών η δράστρια, δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με την 50χρονη μητέρα της και αποφάσισε μαζί με τον 17χρονο φίλο της να τη σκοτώσουν.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως ζήτησαν τη βοήθεια ενός ακόμη 17χρονου Έλληνα.
Το τελευταίο διάστημα στο διαμέρισμα της 15χρονης διέμενε και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της.
Την ημέρα της δολοφονίας η 50χρονη κοιμόταν στο δωμάτιό της, όταν άνοιξαν την πόρτα στον 17χρονο Έλληνα και τη μαχαίρωσαν.
Έπειτα προσπάθησαν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο και όταν δεν τα κατάφεραν, την άφησαν νεκρή στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν.
Η 15χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεχόταν συνέχεια παρατηρήσεις από τη μητέρα της και ότι μάλιστα το τελευταίο διάστημα της είχε πει ότι θα την έκλεινε σε αναμορφωτήριο.
Δήμας: Συγκρότηση Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για την αεροναυτιλία και εγκατάσταση νέων πομποδεκτών
22:06
Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία ζητεί το ΚΚΕ
21:57
Ο Πούτιν είπε ότι ο κόσμος γίνεται πιο επικίνδυνος, αλλά σιώπησε για τον Μαδούρο και το Ιράν
21:49
Τραβούν ξανά «χειρόφρενο» τα ταξί - Παρατείνουν την απεργία και για 20 και 21 Ιανουαρίου
21:42