ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Ενώπιον του εισαγγελέα ο 17χρονος κατηγορούμενος

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Ενώπιον του εισαγγελέα ο 17χρονος κατηγορούμενος
Το σπίτι της άτυχης 50χρονης ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγείται σήμερα το πρωί ο 17χρονος Ρουμάνος, ο οποίος κατηγορείται πως μαζί με την 15χρονη φίλη του – και κόρη του θύματος- σκότωσε μια 50χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα.

Εκτός από τον 17χρονο, ο οποίος παραδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα στο Λουτράκι, κατηγορούμενος για την υπόθεση είναι και ένας 16χρoνος Έλληνας, φίλος των ανηλίκων.

Ο 17χρονος καθώς και ο 16χρονος κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, ενώ η 15χρονη κόρη του θύματος είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή ήταν η τρίτη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της 50χρονης γυναίκας. Κατά το πρόσφατο παρελθόν η 15χρονης και ο σύντροφός της είχαν επιχειρήσει να την δολοφονήσου ρίχνοντας υπνωτικά χάπια στο καφέ της, αλλά και με δηλητήριο, ωστόσο οι δυο προηγούμενες προσπάθειες τους δεν είχαν στεφτεί με επιτυχία.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις βλέπουν, στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας.

Η 15χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας, όπως ομολόγησε, είχε σχεδιάσει και ήταν στο διπλανό δωμάτιο την ώρα της δολοφονίας , δεν δίστασε να μείνει αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι με τους φυσικούς αυτουργούς και το πτώμα της μητέρας της μέχρι να βρουν λύση το πως θα εξαφανίσουν τη δολοφονημένη γυναίκα.

Η αγριότητα του εγκλήματος έχει αφήσει άναυδους ακόμα και τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση, καθώς, τα χτυπήματα που δέχτηκε η άτυχη γυναίκα εντοπίζονται κυρίως στο κεφάλι και τον λαιμό.

Το σχέδιο να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι εκτός σπιτιού ναυάγησε καθώς οι γείτονες άρχισαν να χτυπούν να κουδούνια της πόρτας καθώς δεν είχαν νέα της 50χρονης.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, όπως αποτυπώνεται στη δικογραφία, η 15χρονη και οι δυο ανήλικοι συγκατηγορούμενοι της άρπαξαν την κάρτα ανάληψης της 50χρονης και έβγαλαν από το λογαριασμό 500 ευρώ.

Από αυτά τα χρήματα ένα ποσό έδωσαν και στον 17χρόνο Έλληνα ο οποίος ήταν και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας.

Τα υπόλοιπα χρήματα πήραν η 15χρονη και ο 17χρόνος Ρουμάνος φίλος της και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

Η κόρη του θύματος προσπαθούσε για ώρες να περιγράψει στους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών τη θυελλώδη σχέση που είχε με τη μητέρα της καθώς όπως η ίδια ισχυρίζεται, την καταπίεζε, τη χτυπούσε και την είχε απειλήσει ότι θα την στείλει σε ίδρυμα.

Πάντως, η νεαρή κοπέλα είχε εγκαταλείψει το σχολείο από το οποίο μάλιστα είχε αποβληθεί ενώ αρκετά συχνά αιτία τσακωμού ανάμεσα σε μητέρα και κόρη ήταν και το οικονομικό καθώς οι ανάγκες ήταν μεγάλες και καλύπτονταν από τα μεροκάματα που έκανε η γυναίκα καθαρίζοντας σπίτια.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε επίσης ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε με σουγιά τύπου «πεταλούδα» που ανήκε στον ανήλικο φίλο της 15χρονης κόρης.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ