ΕΛΛΑΔΑ

Πολυτεχνείο: Ένταση έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στον Κολωνό

Πολυτεχνείο: Ένταση έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στον Κολωνό

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στον Κολωνό έξω από το αστυνομικό τμήμα, μετά τη προσαγωγή ενός ατόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκε και ο πατέρας του προσαχθέντος, ο οποίος φέρεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Στην περιοχή συγκεντρώθηκαν νεαροί για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να διαμαρτυρηθούν για την προσαγωγή. Δημιουργήθηκε ένταση, όταν στο σημείο έκαναν την εμφάνισή τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ λίγη ώρα αργότερα εστάλησαν και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ στην περιοχή.

Εξαιτίας της έντασης, έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό στον Σταθμό Λαρίσης και τα Σεπόλια.

Κατά τα λοιπά, πάνω από 100 προσαγωγές έχουν γίνει από τις αστυνομικές δυνάμεις μέχρι στιγμής σε διάφορα σημεία της Αθήνας, για παραβιάσεις της απαγόρευσης συναθροίσεων, ενώ ένταση και κυνηγητό σημειώθηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας, με τελευταία στα Σεπόλια, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε ένταση και μικροεπεισόδια, γύρω από το Άλσος Καισαριανής, όπου κατέληξε πορεία αντιεξουσιαστών, η οποία ξεκίνησε από τον Βύρωνα, καθώς και στον Σταθμό Λαρίσης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται παντού από το πρωί, διέλυσαν τις συγκεντρώσεις και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες οδηγούνται στην Ασφάλεια Αττικής όπου εξετάζονται.

Σημειώνεται, πως λίγο νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθερα επτά άτομα που είχαν προσαχθεί από την οδό Πανεπιστημίου, κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στη συγκέντρωση μελών του ΚΚΕ.

Πολυτεχνείο - Κουτσούμπας: «Ο Χρυσοχοΐδης έδωσε εντολή να απελευθερωθούν οι πέντε»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ