ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσή Αυγή: Ξανά στο εδώλιο η Ελένη Ζαρούλια

Χρυσή Αυγή: Ξανά στο εδώλιο η Ελένη Ζαρούλια
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να βρεθεί ξανά, για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος είναι η πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση αφορά την προσπάθεια της Ζαρούλια να διοριστεί ως μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η Εισαγγελία άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και ψευδή υπεύθυνη δήλωση καθώς φέρεται να δήλωσε ψευδώς στην αίτηση της ότι δεν διώκεται για κανένα αδίκημα κακουργηματικού ή πλημελληματικού χαρακτήρα.

Η αποκάλυψη του θέματος είχε γίνει λίγες μόλις ημέρες πριν την καταδίκη της Ελένης Ζαρούλια για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Οκτωβρίου ωστόσο ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ανακάλεσε τον διορισμό της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου μετά την διαπίστωση ότι είχε ψευδώς βεβαιώσει την υπηρεσία, όπου κατέθεσε τα δικαιολογητικά και προβλεπόμενες βεβαιώσεις, ότι δεν έχει κώλυμα διορισμού.

Σημειώνεται, τέλος, ο πρόεδρος της Βουλής διαβίβασε το φάκελο στην Εισαγγελία ζητώντας την ποινική αξιολόγηση για όποιο αδίκημα τυχόν έχει τελέσει η κ. Ζαρούλια κατά την υποβολή των δικαιολογητικών της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ