Λάρισα: 35 κρούσματα σε δομή στον Αμπελώνα
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός σήμανε στη δομή του Αριστέα, ένα κέντρο προστασίας Ατόμων με Αναπηρία, στον Αμπελώνα της Λάρισας, καθώς εντοπίστηκαν συνολικά 35 κρούσματα μετά από ιχνηλάτηση.
Πρόκειται για 11 εργαζόμενους, 22 άτομα που περιθάλπονται στη δομή και δύο εργαζόμενους σε συνεργαζόμενο συνεργείο καθαριότητας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα πρώτα κρούσματα ανιχνεύτηκαν από τον ΕΟΔΥ την περασμένη Πέμπτη και αμέσως απομονώθηκαν σε ειδικές κλίνες.
Οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ θεωρούν δε την κατάσταση απολύτως ελεγχόμενη ενώ η κατάσταση της υγείας των ατόμων που νοσούν δεν προκαλεί αυτή τη στιγμή ανησυχία.
Όλα τα κρούσματα περιθάλπονται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου καθώς και από ειδικό γιατρό πνευμονολόγο ο οποίος έχει προσληφθεί στο πλαίσιο του προγραμματισμού που είχε κάνει η διοίκηση του Κέντρου ακριβώς για τον σκοπό αυτό.
Τουρίστας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στην κορυφή του Ολύμπου - Βίντεο
11:28
Χαμένο ημερολόγιο της Χιροσίμα που βρέθηκε σε αμερικανικό αρχείο και γίνεται ταινία
11:18
Θεσσαλονίκη: Εικοσάχρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να κλέβει ρεύμα από στύλο ηλεκτροδότησης
11:05
Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις σε δύο ανηλίκους που παρέσυραν και εγκατάλειψαν 36χρονη πεζή
10:59