Λάρισα: 35 κρούσματα σε δομή στον Αμπελώνα
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός σήμανε στη δομή του Αριστέα, ένα κέντρο προστασίας Ατόμων με Αναπηρία, στον Αμπελώνα της Λάρισας, καθώς εντοπίστηκαν συνολικά 35 κρούσματα μετά από ιχνηλάτηση.
Πρόκειται για 11 εργαζόμενους, 22 άτομα που περιθάλπονται στη δομή και δύο εργαζόμενους σε συνεργαζόμενο συνεργείο καθαριότητας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα πρώτα κρούσματα ανιχνεύτηκαν από τον ΕΟΔΥ την περασμένη Πέμπτη και αμέσως απομονώθηκαν σε ειδικές κλίνες.
Οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ θεωρούν δε την κατάσταση απολύτως ελεγχόμενη ενώ η κατάσταση της υγείας των ατόμων που νοσούν δεν προκαλεί αυτή τη στιγμή ανησυχία.
Όλα τα κρούσματα περιθάλπονται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου καθώς και από ειδικό γιατρό πνευμονολόγο ο οποίος έχει προσληφθεί στο πλαίσιο του προγραμματισμού που είχε κάνει η διοίκηση του Κέντρου ακριβώς για τον σκοπό αυτό.
Explainer video: Τι είναι τα ghost farms - Η μεγάλη πρόκληση της απομάκρυνσής τους
13:06
Σέρρες: Χειροπέδες σε 35χρονο Βούλγαρο για έξι κιλά ηρωίνης - Εντοπίστηκε σε ειδική κρύπτη του ΙΧ (vid&pics)
13:04
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Κυριακή 8/2 στη Γραμμή 2 του Μετρό - Ποιοι σταθμοί κλείνουν
12:53
Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη από την Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου της Αγοράς
12:50