Λάρισα: 35 κρούσματα σε δομή στον Αμπελώνα
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός σήμανε στη δομή του Αριστέα, ένα κέντρο προστασίας Ατόμων με Αναπηρία, στον Αμπελώνα της Λάρισας, καθώς εντοπίστηκαν συνολικά 35 κρούσματα μετά από ιχνηλάτηση.
Πρόκειται για 11 εργαζόμενους, 22 άτομα που περιθάλπονται στη δομή και δύο εργαζόμενους σε συνεργαζόμενο συνεργείο καθαριότητας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα πρώτα κρούσματα ανιχνεύτηκαν από τον ΕΟΔΥ την περασμένη Πέμπτη και αμέσως απομονώθηκαν σε ειδικές κλίνες.
Οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ θεωρούν δε την κατάσταση απολύτως ελεγχόμενη ενώ η κατάσταση της υγείας των ατόμων που νοσούν δεν προκαλεί αυτή τη στιγμή ανησυχία.
Όλα τα κρούσματα περιθάλπονται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου καθώς και από ειδικό γιατρό πνευμονολόγο ο οποίος έχει προσληφθεί στο πλαίσιο του προγραμματισμού που είχε κάνει η διοίκηση του Κέντρου ακριβώς για τον σκοπό αυτό.
Το Ιράν χτύπησε σε Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Μπαχρέιν - Ο Τραμπ υποδέχθηκε νεκρούς στρατιώτες
22:20
Κάλας σε Αραγτσί: Μείζον ζήτημα για την ΕΕ η ασφαλής διέλευση πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ
22:14
Ο Τραμπ δεν έχει ακόμη αποφασίσει για χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν, γράφουν αμερικανικά ΜΜΕ
22:04
Μέτσολα: «Η Ελλάδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί success story» - Τι είπε ο Γιούνκερ
21:55