Λάρισα: 35 κρούσματα σε δομή στον Αμπελώνα
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός σήμανε στη δομή του Αριστέα, ένα κέντρο προστασίας Ατόμων με Αναπηρία, στον Αμπελώνα της Λάρισας, καθώς εντοπίστηκαν συνολικά 35 κρούσματα μετά από ιχνηλάτηση.
Πρόκειται για 11 εργαζόμενους, 22 άτομα που περιθάλπονται στη δομή και δύο εργαζόμενους σε συνεργαζόμενο συνεργείο καθαριότητας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα πρώτα κρούσματα ανιχνεύτηκαν από τον ΕΟΔΥ την περασμένη Πέμπτη και αμέσως απομονώθηκαν σε ειδικές κλίνες.
Οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ θεωρούν δε την κατάσταση απολύτως ελεγχόμενη ενώ η κατάσταση της υγείας των ατόμων που νοσούν δεν προκαλεί αυτή τη στιγμή ανησυχία.
Όλα τα κρούσματα περιθάλπονται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου καθώς και από ειδικό γιατρό πνευμονολόγο ο οποίος έχει προσληφθεί στο πλαίσιο του προγραμματισμού που είχε κάνει η διοίκηση του Κέντρου ακριβώς για τον σκοπό αυτό.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16 Ιανουαρίου)
06:30
Τέλος το ΣΔΟΕ έρχεται η ΓΔ ΔΕΟΣ - Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία της ΑΑΔΕ
06:00
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιοι είναι δικαιούχοι
05:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00