Απεργία ΜΜΜ: Ταλαιπωρία σήμερα για τους επιβάτες - Ακινητοποιημένα μετρό, ηλεκτρικός και τραμ
Ανανεώθηκε:
Ακινητοποιημένα είναι σήμερα, Πέμπτη, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, συμμετέχοντας στην απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των σωματείων της ΣΤΑΣΥ πραγματοποιείται 24ωρη απεργία σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ.
Σημειώνεται ότι κανονικά κινούνται λεωφορεία και τρόλεϊ.
Τα αιτήματα των εργαζομένων είναι η ενίσχυση των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού και η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
«Από τη πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας του Covid- 19 σταθήκαμε, με υπευθυνότητα, απέναντι στις πρωτόγνωρες συνθήκες και με διεκδικήσεις και προτάσεις καταφέραμε, κάτω από δύσκολες συνθήκες και παρά τις αντιξοότητες, να κρατήσουμε σε κίνηση τις Σταθερές Συγκοινωνίες και να παρέχουμε ασφαλές συγκοινωνιακό έργο. Ωστόσο, δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε αυτή η πανδημία να γίνει «εργαλείο» για να περάσουν αντεργατικά νομοσχέδια και να ισοπεδωθούν δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών», τονίζουν οι εργαζόμενοι.
Νέα όρια έκθεσης εργαζομένων σε επικίνδυνες χημικές ουσίες θέτει το υπουργείο Εργασίας
12:45
ΕΟΔΥ: Δύο νέοι θάνατοι και 12 ασθενείς σε ΜΕΘ από τον ιό του Δυτικού Νείλου
12:39
Θεοδωρικάκος: Μέχρι το τέλος του έτους το καθεστώς για την εξωστρέφεια των ΜμΕ ύψους 150 εκατ. ευρώ
12:25
Επένδυση του EOS Hellenic Renaissance Fund II (EHRF II) στην UTC International Transport
12:24