Απεργία: Πορεία σωματείων στο κέντρο της Αθήνας - Ισχυρή παρουσία αστυνομίας
Ανανεώθηκε:
Πορεία πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας από ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς λόγω της σημερινής 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece που βρίσκεται στο κέντρο, στην πορεία, η οποία πραγματοποιείται υπό την αυστηρή επιτήρηση των Αρχών, συμμετέχουν τουλάχιστον 500 άτομα.
Σημειώνεται ότι, όπως φαίνεται από τις εικόνες, οι διαμαρτυρόμενοι τηρούν τα μέτρα προστασίας.
Ωστόσο, καθώς οι συγκεντρώσεις απαγορεύονται λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί έναντι του κορωνοϊού, η Ελληνική Αστυνομία έχει μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας σε... φρούριο.
Μάλιστα, τα μέτρα που έχει λάβει ΕΛ.ΑΣ. είναι τόσο αυστηρά, που ελικόπτερο πετάει πάνω από την Ομόνοια.

Επιπλέον, «χειρόφρενο» έχουν τραβήξει σήμερα μετρό, ηλεκτρικός και τραμ.

Σημειώνεται ότι κανονικά κινούνται λεωφορεία και τρόλεϊ, στα οποία μάλιστα πραγματοποιούνται εντατικοί έλεγχοι από αστυνομικούς.
Επίσης, δεν λείπουν και τα πρόστιμα.

Τι περιέχουν τα αρχεία του Έπσταϊν που δημοσίευσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
19:32
Αγροτοσυνδικαλιστής ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις 122.000 ευρώ - «Δεν θα σιωπήσω, είμαι αθώος» (vid)
19:20
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες στην Πάτρα - Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία
19:10
Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς από ένα χωριό στο Σούμι
18:58