ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Παρασκευή: Συναγερμός για τρίτη φορά - Αγνοούνται ξανά τα τρία ανήλικα κορίτσια

Αγία Παρασκευή: Συναγερμός για τρίτη φορά - Αγνοούνται ξανά τα τρία ανήλικα κορίτσια

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην Αγία Παρασκευή, καθώς τρία ανήλικα κορίτσια από δομή που φιλοξενούνται, χάθηκαν για τρίτη φορά.

Οι τρεις ανήλικες εξαφανίστηκαν από την περιοχή το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την Πελαγία, 15 ετών, την Αμάντα, 16 ετών και τη Σάλη, 13 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Πέμπτη, 26/11/2020, για την εξαφάνιση των ανηλίκων και άμεσα προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους κατόπιν Εισαγγελικής εντολής. Οι ανήλικες έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας και έχουν πραγματοποιήσει προηγούμενες φυγές στο εγγύς χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι ο Οργανισμός είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων τους.

  • Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν τζάκετ, μαύρο παντελόνι τζιν, μπλε αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.
  • Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μοβ κασκόλ, μαύρη φόρμα, γρκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.
  • Η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, σκουρόχρωμη ζακέτα και σκούρο τζιν παντελόνι. Κρατούσε σακίδιο πλάτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ