ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Μάνη: Προφυλακιστέος ο 44χρονος συζυγοκτόνος

Έγκλημα στη Μάνη: Προφυλακιστέος ο 44χρονος συζυγοκτόνος
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, προφυλακίστηκε το Σάββατο ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος της Μάνης.

Ο 44χρονος απολογήθηκε ενώπιων του ανακριτή Γυθείου για τις συνθήκες τέλεσης του εγκλήματος αργά το απόγευμα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου 2020.

Ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος ζήτησε να εξεταστεί απο ψυχιάτρους, γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα με την ψυχική του υγεία.

Ο 44χρονος μετά από καυγά, σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους. Την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο.

Το κορίτσι τηλεφώνησε άμεσα σε συγγενείς τους και ζήτησε βοήθεια, καθώς ο 19χρονος αδελφός της δεν βρισκόταν εκείνη στο σπίτι εκείνη την ώρα.

«Πέρναγε μαύρη ζωή, τη χτυπούσε»

Συγγενής της άτυχης 44χρονης υποστηρίζει ότι μόλις πριν από μερικές μέρες η γυναίκα τούς αποκάλυψε, τι συνέβαινε.

«Πέρναγε μαύρη ζωή, τη χτυπούσε κιόλας. Ήταν τέτοιος ο τρόμος της που φοβόταν να πάει στην αστυνομία ή στον Εισαγγελέα να τον καταγγείλει. Μας είπε πως ο άνδρας της είναι ένας καταθλιπτικός σχιζοφρενής. Έπαιρνε ψυχοφάρμακα και τελευταία τα είχε κόψει. Ο δεύτερος ψυχίατρος που πήγαν του είχε πει ότι πρέπει να του πάρει την άδεια οπλοφορίας για το κυνηγετικό όπλο», λέει συγγενής του θύματος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Με τη σύζυγό του είχε παθολογική ζήλια»

Η αδελφή του 44χρονου, μίλησε αποκλειστικά στο Mega και περιέγραψε τι συνέβη τα μοιραία αυτά λεπτά.

«25 χρόνια είναι μαζί αυτοί οι άνθρωποι και αν έχουν καυγαδίσει… Όμως είχε εξάρσεις. Βρισκόταν σε αγωγή, την οποία την τηρούσε, την οποία δεν τηρούσε. Κάποια στιγμή λοιπόν, παρεκτράπηκε, του γύρισε το μυαλό, σηκώθηκε, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε. Με τη σύζυγό του είχε παθολογική ζήλια, είχε θέματα» τόνισε.

Το μήνυμα στο κινητό του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μήνυμα που είδε ο φερόμενος ως δράστης στο κινητό της 44χρονης τον εκνεύρισε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος καυγάς και στο τέλος έστρεψε το όπλο εναντίον της συζύγου του.

Ο 44χρονος πριν από περίπου ένα χρόνο είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της αδελφής του, η οποία τον είχε καταγγείλει στις Αρχές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ίδιο μέσο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ