ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος στη Σαντορίνη: Ομολόγησε την πράξη του

Αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος στη Σαντορίνη: Ομολόγησε την πράξη του

Σε μια σειρά από σοβαρά λάθη, τα οποία οδήγησαν στη σύλληψή του, υπέπεσε ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε και έκαψε τον 69χρονο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στη Σαντορίνη.

Αρχικά πίστεψε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα, πιστεύοντας ότι δεν τον είχε δει κανένας όταν πήγε στο ξενοδοχείο του 69χρονου. Όμως δεν είχε υπολογίσει ότι λόγω lockdown ήταν πολύ λίγοι αυτοί που κυκλοφορούσαν το βράδυ στο νησί και κάμερα ασφαλείας από ένα διπλανό κτήριο τον κατέγραψε.

Τελικά, όταν προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της Σαντορίνης ομολόγησε ότι ήταν αυτός που σκότωσε και έκαψε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Όπως είπε μάλιστα, όταν τον άφησε νεκρό, έβαλε χαρτιά πάνω στο πτώμα του ξενοδόχου και χρησιμοποίησε αλκοόλ που βρήκε στο μπαρ του ξενοδοχείου για να του βάλει φωτιά.

Το γεγονός ότι στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν ίχνη παραβίασης κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο δράστης μετά τη δολοφονία προσπάθησε να πάρει χρήματα που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο.

Δολοφονία ξενοδόχου στη Σαντορίνη: Συνελήφθη ένας 20χρονος

Άλλωστε ο λόγος, όπως ομολόγησε, που πήγε στο ξενοδοχείο ήταν για να ζητήσει μόλις 200 ευρώ που του χρωστούσε ο 69χρονος.

Στους αστυνομικούς στη Σαντορίνη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή του εγκλήματος και τον τρόπο που έδρασε.

Σημειώνεται ότι εντός της ημέρας είχε προγραμματιστεί η μεταφορά του στον εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ