Κορωνοϊός: Απεργία πείνας εργαζόμενου στο νοσοκομείο Λάρισας
Ανανεώθηκε:
Απεργία πείνας στην κεντρική είσοδο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας ξεκίνησε εργαζόμενος και μέλος της διοίκησης του σωματείου, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος επισκέφτηκε και υπέγραψε την στήριξή του στον αγώνα.
Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, ο Λάμπρος Τσάπαλης προέβη σε αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας για την ανάδειξη των δυσμενών συνθηκών εργασίας και νοσηλείας, αλλά και για την ένταξη των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων στα βαρέα και ανθυγιεινά και τη χορήγηση δώρου Χριστουγέννων σε όλους.
Ο κ. Γιαννάκος είπε στο συνάδελφό του ότι ο αγώνας του είναι δίκαιος και ότι το μήνυμα εστάλη στους αρμόδιους και του ζήτησε να σταματήσει την απεργία πείνας διαβεβαιώνοντας ότι «θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την επίλυση των αιτημάτων που θέτει».
Πόσο θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις - Προσοχή στις παγίδες
06:00
Από 27 Ιουλίου τίθεται σε λειτουργία η πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό για χρέη από 5.000 ευρώ
05:00
Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί στους εργαζομένους - Πώς υπολογίζεται
04:00
ΔΥΠΑ: Πώς να κάνετε αίτηση για αμειβόμενη μαθητεία στις επτά σχολές για τον τουρισμό
03:00