Κάλυμνος: Συνελήφθη γυναίκα για κατοχή αρχαίων αμφορέων
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη την Πέμπτη, στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Καλυμνίων, ημεδαπή κατηγορούμενη για παράνομη κατοχή αρχαιοτήτων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς, έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε κατοικίες και κατάστημα της κατηγορούμενης όπου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 αρχαίοι αμφορείς, αμφορίσκοι και τμήματα αυτών.
Τα κατασχεθέντα αρχαία αντικείμενα εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του Ν. 3028/02, εκτιμάται ότι είναι προέλευσης Κνίδου, Βυζαντινής και Υστερορωμαϊκής Περιόδου και παραδόθηκαν σε αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού για περαιτέρω αξιολόγηση - χρονολόγηση.
Ασλανίδης για εκταφές θυμάτων των Τεμπών: «Η αλήθεια δε θα θαφτεί για δεύτερη φορά»
21:59
«Προετοιμαζόμαστε για κάθε σενάριο» δηλώνει ο Νετανιάχου καθώς κλιμακώνεται η ένταση Ιράν και ΗΠΑ
21:47
Συνετρίβη αεροσθενοφόρο στην Ινδία - Νεκροί και οι επτά επιβαίνοντες (vid)
21:35
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ξεσπά η φωτιά στο μπαρ στο Κραν Μοντανά
21:23