Λάρισα: Δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου για πρόκληση φθορών σε μνημείο της Ισραηλιτικής Κοινότητας
Ανανεώθηκε:
Δικογραφία σχηματίστηκε από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Λάρισας, σε βάρος ενός ατόμου για πρόκληση φθορών σε μνημείο και στον περίβολο της Ισραηλιτικής Κοινότητας στην πόλη της Λάρισας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου το απόγευμα προέβη σε αναγραφή συνθημάτων με τη χρήση σπρέι τόσο σε μνημείο όσο και στην περίφραξη της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας.
Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών το Σάββατο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο σπρέι, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας με την επιβαρυντική περίσταση του εγκλήματος με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και της παράβασης του νόμου περί ρατσισμού.
Επιπρόσθετα, σε βάρος του επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Λάρισας.
Τουλάχιστον 24 νεκροί σε ουκρανικό πλήγμα με drone εναντίον της Χερσώνας
11:23
Ελβετία: Πάνω από 100 άτομα ήταν στο μπαρ στο Κραν Μοντανά τη στιγμή της έκρηξης - 10 νεκροί - Αποκλεισμένη η περιοχή, απαγόρευση πτήσεων
11:17
Πολικές θερμοκρασίες και παγετός το πρωί της Πρωτοχρονιάς: Στους -20 βαθμούς η θερμοκρασία στο Βαθύσταλο Παρνασσού
11:14
ΥΠΕΞ: Συλληπητήρια για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά - Ευχόμαστε να μην υπάρχουν Έλληνες στα θύματα
11:05