Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με αυτό, στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και βόρειας χώρας προβλέπονται συνεχείς βροχές οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές, αλλά και καταιγίδες.
Αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες, πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά και η Εύβοια και βαθμιαία τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
Την Πέμπτη, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και σταδιακά θα εξασθενήσουν.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Επίθεση με τρικάκια έξω από το σπίτι του υφ. Παιδείας Νίκου Παπαϊωάννου - «Δεν με εκφοβίζουν»
19:10
ΚΟΣΜΟΣ
Ο πρόεδρος του Λιβάνου προειδοποιεί το Ιράν: «Η χώρα μας είναι δική μας», λέει στο CNNi
19:02
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε η εισήγηση Φάμελλου - Η αναφορά στο κόμμα Τσίπρα
18:54
CULTURE
«Buster Keaton: The General» με τον Στάθη Άννινο - Η ταινία - σταθμός µε live μουσική από πιάνο
18:45
ΚΟΣΜΟΣ