ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα εμπρησμού ΙΧ κοντά σε σπίτι πρώην βουλευτή

Απόπειρα εμπρησμού ΙΧ κοντά σε σπίτι πρώην βουλευτή
Μέρος των ευρημάτων των αρχών στα σπίτια των συλληφθέντων Αστυνομία

Υπόθεση θρίλερ ερευνά τις τελευταίες ώρες η αστυνομία, μετά τη σύλληψη πατέρα και γιου στο Ψυχικό χθες τα ξημερώματα, οι οποίοι είχαν μέσα στο αυτοκίνητό τους μπιτόνια με βενζίνη και άλλους εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Από έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Τρείς πλαστικές σακούλες με έντονη οσμή εύφλεκτου υγρού, ένα πλαστικό δοχείο χωρητικότητας 4 λίτρων, που περιείχε εύφλεκτο υγρό στο μεγαλύτερο τμήμα του, ένα σακίδιο με πριονίδι, εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό, μία πλαστική σακούλα επίσης με πριονίδι, εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό, 16 κομμάτια υφασμάτων με έντονη οσμή εύφλεκτου υγρού κι ένα μεταλλικό δοχείο με υγρό άγνωστης σύστασης.

as3

Πηγή: Αστυνομία

Επιπλέον ο 21χρονος είχε ακόμη στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, ένα μαχαίρι κι ένα σκούφο, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δοχεία με εύφλεκτο υγρό, μία μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα, δύο κυνηγετικά όπλα τύπου flobert, ένα αεροβόλο πιστόλι, μία βαλλίστρα, δύο άδειες κατοχής κυνηγετικών όπλων κι ένα περιλαίμιο.

as2

Πηγή: Αστυνομία

Στο σπίτι του 21χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα μαχαίρι, δύο μεταλλικά βυκία, μία αμπούλα αερίου, μια χειροποίητη λαβή με προσαρμοσμένα επ’ αυτής δύο μεταλλικά καρφιά, ένα αυτοσχέδιο βέλος. τρία πλαστικά δοχεία χωρητικότητας 4 λίτρων έκαστο, κενά περιεχομένου.

as1

Πηγή: Αστυνομία

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο τα άτομα να ήθελαν να βάλουν φωτιά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο σημείο. Μάλιστα σε κοντινή απόσταση ήταν σταθμευμένο αυτοκίνητο πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, παρόλα αυτά, ερευνούν εάν πρόκειται για άτομα του ακροδεξιού χώρου, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο, ενώ ο πατέρας του παιδιού είπε στους αστυνομικούς ότι η ψυχική υγεία του γιου του το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλή και για αυτό αναγκαζόταν να τον ακολουθεί όπου πηγαίνει για να μην κάνει κακό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ