ΕΛΛΑΔΑ

Ερρίκος Ντυνάν: Αποστολή και ομάδας νοσηλευτών για τη στήριξη του ΕΣΥ στη «μάχη του Βορρά»

Ερρίκος Ντυνάν: Αποστολή και ομάδας νοσηλευτών για τη στήριξη του ΕΣΥ στη «μάχη του Βορρά»

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, πέραν της ομάδας ιατρών (παθολόγοι, πνευμονολόγοι και αναισθησιολόγοι) που κινητοποιήθηκε εθελοντικά για την ενίσχυση σε εξειδικευμένο προσωπικό των δημόσιων δομών υγείας της Βόρειας Ελλάδας, οργάνωσε και αποστολή νοσηλευτών που ήδη αναχώρησε για νοσοκομεία του ΕΣΥ στις ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές από τον κορωνοϊο.

Πρόκειται για ομάδα έξι νοσηλευτών/τριών, η οποία εντάσσεται για όσο διάστημα απαιτηθεί στο νοσηλευτικό προσωπικό των Γενικών Νοσοκομείων Κατερίνης και Δράμας. Κατά την αναχώρησή της, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν κ. Θέμος Χαραμής ευχαρίστησε τη νοσηλευτική ομάδα για την εθελοντική προσφορά και την αυταπάρνηση που κάνει περήφανο όλο το νοσοκομείο, ενώ διαβεβαίωσε ότι η οικογένεια του Ερρίκος Ντυνάν θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της Πολιτείας και να στηρίζει έμπρακτα τον σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας για αναχαίτηση του Covid-19.

Επισημαίνεται, εξάλλου, ότι το Ερρίκος Ντυνάν, όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, διαθέτει για την κάλυψη των αναγκών του ΕΣΥ, 50 κλίνες νοσηλείας, καθώς και 14 κλίνες ΜΕΘ για non-Covid ασθενείς, ώστε να απελευθερωθούν κλίνες νοσηλείας και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία για τους ασθενείς με Covid–19. ‘Εχοντας λάβει την παγκοσμίου εμβέλειας διαπίστευση JCI, το Ερρίκος Ντυνάν εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, καθώς και για την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού του. Με τις άρτιες υποδομές του, πρωτίστως όμως με το υψηλής κατάρτισης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι αρωγός στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ