ΕΛΛΑΔΑ

Νέος γύρος κινητοποιήσεων σήμερα από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Νέος γύρος κινητοποιήσεων σήμερα από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
CNN GREECE

Με νέο γύρο κινητοποιήσεων πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.

Η ΓΣΕΕ πραγματοποίησε συλλαλητήριο στη πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα, με συμμετοχή και ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημονικών φορέων.

IMG 8255

Όλα τα συνδικάτα αντιδρούν στο προωθούμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο προειδοποιώντας και με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις όταν αυτό κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση, εάν δεν γίνουν οι τροποποιήσεις που απαιτούν.

IMG 8262

Επιπλέον, η ΓΣΕΕ έχει προειδοποιήσει με 48ωρη Γενική Απεργία, όταν και αν η κυβέρνηση προχωρήσει στην κατάθεση στη βουλή του «απαράδεκτου ασφαλιστικού νομοσχεδίου», ενώ και η ΑΔΕΔΥ προειδοποιεί με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα, με νέα γενική απεργία και καταλήψεις κτιρίων, εάν τελικά η κυβέρνηση προχωρήσει στην κατάθεση του νομοσχεδίου.

IMG 8263

Στο συλλαλητήριο συμμετείχε η ΓΣΕΒΕΕ και η Λαϊκή Ενότητα, που καλούσε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους επαγγελματίες εμπόρους και βιοτέχνες, αλλά και τους αυτοαπασχολούμενους, να δώσουν δυναμικά το παρόν με συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 3 το μεσημέρι και στη συνέχεια με πορεία προς την πλατεία Συντάγματος.

IMG 8254

ΠΗΓΗ: CNN GREECE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ