Νεκρός 51χρονος στην Ασπροβάλτα - Λιμενικός εντόπισε αναποδογυρισμένη λέμβο
Ανανεώθηκε:
Ένας 51χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή της Ασπροβάλτας.
Στο Β' Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού σήμανε συναγερμός, όταν υπήρξε ενημέρωση για την ύπαρξη επαγγελματικής βοηθητικής λέμβου με επιβαίνοντες δύο αλλοδαπούς στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Σερραϊκή ακτή Ασπροβάλτας».
Στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβη στο σημείο, όπου εντόπισε αναποδογυρισμένη λέμβο, καθώς και δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας χωρίς τις αισθήσεις του.
Τόσο ο έχων τις αισθήσεις του, που ήταν άνδρας 31 ετών, όσο και η σορός του έτερου αλλοδαπού ηλικίας 51 ετών, παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ».
Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού.
«Ήταν ήδη σε καρδιακή ανακοπή»: Τι λέει ο διασώστης για τα κρίσιμα λεπτά του Μαζωνάκη στο ιατρείο
23:24
Κοινή άσκηση Ελλάδας - Βόρειας Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος
23:12
Μνημόνιο ΥΠΕΞ - Πατριαρχείου Ιεροσολύμων: Δεκαετής στήριξη με ετήσια χρηματοδότηση ενός εκατ. ευρώ
22:59
Γιώργος Μαζωνάκης: Αντιφάσεις και βίντεο έφεραν τις συλλήψεις των γιατρών - Την Παρασκευή η νεκροψία
22:47