Ένταση στη διαμαρτυρία εργαζομένων της εστίασης έξω από το Μαξίμου – Προσαγωγές ατόμων
Ανανεώθηκε:
Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι κατά μόνας από τον κλάδο της εστίασης, διαμαρτυρόμενοι για το συνεχιζόμενο κλείσιμο των καταστημάτων του λόγω του lockdown.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι άνοιξαν πανό έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο το οποίο έγραφε «Πεινάμε», με αποτέλεσμα να σημειωθεί διαπληκτισμός μεταξύ αυτών και αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούν την περιοχή.
Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή συνολικά τριών ατόμων. Ειδικότερα, προσήχθησαν ο γ.γ. του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, καθώς και ο πρόεδρος και ο γ.γ. του Επισιτισμού.
Οι τρεις προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Συντάγματος, οι οποίοι λίγο μετά τις 10:30 αφέθηκαν τελικώς ελεύθεροι.
Στους δρόμους βγαίνουν ξανά οι αγρότες λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ: Mπλόκο στον Ε65 το μεσημέρι – Τα αιτήματά τους (vid)
10:38
ΔΟΕ: Η τρέχουσα πετρελαϊκή κρίση «είναι πιο σοβαρή από αυτές του '73, του '79 και του 2002 μαζί»
10:34
Ευάλωτα νοικοκυριά και πολύ μικρές επιχειρήσεις στο επίκεντρο του Κοινωνικού Κλιματικού Ταμείου
10:23
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα (pic)
10:18