Ένταση στη διαμαρτυρία εργαζομένων της εστίασης έξω από το Μαξίμου – Προσαγωγές ατόμων
Ανανεώθηκε:
Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι κατά μόνας από τον κλάδο της εστίασης, διαμαρτυρόμενοι για το συνεχιζόμενο κλείσιμο των καταστημάτων του λόγω του lockdown.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι άνοιξαν πανό έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο το οποίο έγραφε «Πεινάμε», με αποτέλεσμα να σημειωθεί διαπληκτισμός μεταξύ αυτών και αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούν την περιοχή.
Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή συνολικά τριών ατόμων. Ειδικότερα, προσήχθησαν ο γ.γ. του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, καθώς και ο πρόεδρος και ο γ.γ. του Επισιτισμού.
Οι τρεις προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Συντάγματος, οι οποίοι λίγο μετά τις 10:30 αφέθηκαν τελικώς ελεύθεροι.
Ερυθρά αιμοσφαίρια 115 εκατομμυρίων ετών βρέθηκαν για πρώτη φορά σε απολίθωμα δεινόσαυρου
19:50
Στο κόκκινο Κηφισός και Κηφισίας λόγω τροχαίων - Καθηστερήσεις και σε άλλους οδικούς αξονες
19:40
Σε τροχιά οκτάδας ο Ολυμπιακός παρά τη λευκή ισοπαλία στη Ρεν
19:32
Ηγέτης Δημοκρατικών στη Γερουσία ΗΠΑ: «Ο πόλεμος στο Ιράν πρέπει να τελειώσει»
19:25