ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση «Ελευθερία» - Γκάγκα: Στο «Σωτηρία» η πρεμιέρα των εμβολιασμών στις 27 Δεκεμβρίου

Επιχείρηση «Ελευθερία» - Γκάγκα: Στο «Σωτηρία» η πρεμιέρα των εμβολιασμών στις 27 Δεκεμβρίου
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Από το νοσοκομείο Σωτηρία θα ξεκινήσουν στις 27 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί υγειονομικών, όπως επιβεβαίωσε την Παρασκευή η Μίνα Γκάγκα, Πνευμονολόγος-Διευθύντρια 7ης Πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον Σκάι, η γιατρός, Έχει ζητηθεί από τους υγειονομικούς να δηλώσουν ποιοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο και όπως ανέφερε η κα Γκάγκα έχουν δηλώσει όλοι «ναι».

«Είναι ο μόνος τρόπος να προστατευθούμε όλοι», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι στους 14 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι υγειονομικοί που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στη χώρα μας.

Σύσκεψη για την υλοποίηση του σχεδίου για τον εμβολιασμό πραγματοποιείται σήμερα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σ' αυτή θα λάβουν μέρος τα επιτελικά στελέχη που εμπλέκονται στο Εθνικό Σχέδιο εμβολιασμού.

«Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η πατρίδα μας καλείται να αναμετρηθεί με το μεγάλο στοίχημα του εμβολιασμού. Η κυβέρνηση οργάνωσε και ήδη εφαρμόζει ένα Εθνικό Σχέδιο ώστε η θωράκιση κατά του κορωνοϊό να φτάσει δωρεάν σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, σε κάθε γωνιά του τόπου» είχε αναφέρει στην Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση για την κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2021, υπογραμμίζοντας πως σε λίγα εικοσιτετράωρα, «ξεκινά η εθνική εκστρατεία για τον εμβολιασμό η οποία σηματοδοτεί, ταυτόχρονα, όχι το τέλος της αρχής αλλά την αρχή του τέλους».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ