ΕΛΛΑΔΑ

Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα - Η πρόγνωση γνωστών μετεωρολόγων

Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα - Η πρόγνωση γνωστών μετεωρολόγων
INTIME

Ήπιος θα είναι ο καιρός μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, ωστόσο η 25η Δεκεμβρίου φαίνεται πως θα είναι κομβική για την αλλαγή του.

Με συννεφιά, αλλά μακριά από έντονα καιρικά φαινόμενα θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA Γιάννη Καλλιάνο.

Αλλά από τα Χριστούγεννα και στη συνέχεια τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι ο καιρός χαλάει κι έρχονται βροχές, κρύο και χιονοπτώσεις όχι μόνο στις ορεινές περιοχές.

Όπως επισήμανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Θοδωρής Κολυδάς, στις αρχές της εβδομάδας των Χριστουγέννων πέφτει λίγο η θερμοκρασία κατά τρεις με τέσσερις βαθμούς.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός κοντά στις ημέρες των Χριστουγέννων θα είναι αρκετά ήπιος. Η θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 13 με 14 βαθμούς, ενώ κάποιες τοπικές βροχές αναμένονται σε δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Το σκηνικό των Χριστουγέννων δεν φαίνεται να συνεχίζεται και την Πρωτοχρονιά όπως δείχνουν τα μοντέλα, με τον χειμώνα να επιστρέφει δριμύτερος, φέρνοντας πτώση της θερμοκρασίας, ακόμη και χιόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ