Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος που επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικά στις φυλακές Μαλανδρίνου
Ανανεώθηκε:
Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος αποπειράθηκε να εισάγει ναρκωτικά στο κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, συνελήφθη σήμερα μετά την αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς Α.Τ. Δωρίδας.
Όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, σε έρευνα που έγινε στον σωφρονιστικό υπάλληλο, στην είσοδο των φυλακών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 345 γραμμάρια χασίς και 108 γρ. ηρωίνης, δύο κινητά τηλέφωνα, 200 ευρώ και άλλα προσωπικά έγγραφα.
Επιπλέον, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του συλληφθέντα.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, ενώ κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου εις βάρος του.
Σε άλλη περίπτωση, από διενέργεια έρευνας εντοπίστηκαν σήμερα το απόγευμα, σε κοινόχρηστο χώρο στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού Ι, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επτά συσκευασίες που περιείχαν 21,9 γρ. χασίς, 18,8 γρ. ηρωίνη και 18,3 γρ. κοκαΐνη.
Άμεσα ενημερώθηκε η αρμόδια αστυνομική και εισαγγελική αρχή, ενώ διενεργείται παράλληλα πειθαρχικός έλεγχος.
Ηλεκτρικό ρεύμα: Πού κυμαίνονται οι τιμές του πράσινου τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Αύγουστο
03:00
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30