Καλυψώ: Η γάτα του Προεδρικού Μεγάρου στην αγκαλιά του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ανανεώθηκε:
Η νέα ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου συμμετείχε, με τον τρόπο της, στη συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
O πρωθυπουργός έγινε δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να την ενημερώσει -μεταξύ άλλων- για την πορεία της πανδημίας και το σχέδιο εμβολιασμού, λέγοντάς της πως θα ο ίδιος θα κάνει το εμβόλιο την ερχόμενη Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.
Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου συζητούσαν, ένα… νιαούρισμα διέκοψε τη συζήτησή τους.
«Τι είναι αυτό;» απόρησε ο πρωθυπουργός με την κυρία Σακελλαροπούλου να του απαντά «Δεν ξέρεις την Καλυψώ;» και να του εξηγεί ότι πρόκειται για τη γάτα που υιοθέτησε κατά την επίσκεψή της στην Κάρπαθο, στις αρχές Οκτωβρίου. Εκεί συνάντησε και τους ανθρώπους της Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου, γνώρισε τη χαριτωμένη γατούλα και εξέφρασε την επιθυμία να την υιοθετήσει.
Διαβάστε επίσης:
Καλυψώ: Η νέα ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε λήγουν οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και εισοδηματικά κριτήρια
04:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα- Βήμα προς βήμα η διαδικασία εγγραφής
03:00
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα
02:00
Tαξίδια εντός Ευρώπης: Καταργούνται οι σφραγίδες - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
01:00