ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση από μέλη της ΧΑ στο περιφερειακό συμβούλιο καταγγέλει το ΚΚΕ

Επίθεση από μέλη της ΧΑ στο περιφερειακό συμβούλιο καταγγέλει το ΚΚΕ
EUROKINISSI

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ότι δέχτηκε ο δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη Π. Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής.

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «νέους τραμπουκισμούς μελών και στελεχών, μπράβων της Χ.Α." ενώ προσθέτει ότι "οι ναζιστές της ΧΑ, στη συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη με θέμα το προσφυγικό, άρχισαν να προκαλούν και να προπηλακίζουν όσους ήθελαν να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειακού συμβούλου της ΧΑ και του ρατσιστικού οχετού που αυτός εκτόξευε".

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι "κατά τη διάρκεια των προπηλακισμών επιτέθηκαν και χτύπησαν το δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη Π. Αναστασιάδη που κάλυπτε τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου"

Ενώ καταλήγει αναφέροντας ότι "για μια ακόμα φορά η ναζιστική εγκληματική ΧΑ δείχνει το αποκρουστικό ρατσιστικό της πρόσωπο. Ο ελληνικός λαός που καθημερινά εκφράζει την αλληλεγγύη του στους χιλιάδες πρόσφυγες χρειάζεται να απομονώσει τους φασιστές της ΧΑ και το χυδαίο ρατσισμό τους."

ΔΗΜΟΦΙΛΗ