ΕΛΛΑΔΑ

Βουλή: Συνεδριάζει την Παρασκευή η επιτροπή Πόθεν Έσχες για Ψυχάρη

Βουλή: Συνεδριάζει την Παρασκευή η επιτροπή Πόθεν Έσχες για Ψυχάρη
EUROKINISSI

Συνεδριάζει την Παρασκευή στις εννιά το πρωί η επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες της Βουλής. Η επιτροπή, θα ασχοληθεί με την υπόθεση του Σταύρου Ψυχάρη για τον οποίο υπενθυμίζεται ότι δεν έχει καταθέσει σειρά δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ εντοπίζονται προβλήματα και στα κατατεθειμένα πόθεν έσχες του εκδότη. Συγκεκριμένα, από την έρευνα περιουσιακής κατάστασης του εκδότη (απουσιάζουν οι δηλώσεις για τα έτη 2002 έως 2006) διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν κατατεθεί τραπεζικά παραστατικά για την περίοδο 2007 έως 2012.

Επίσης, δεν έχουν κατατεθεί παραστατικά για τα περισσότερα από τα δηλωθέντα ποσά ενώ λείπουν και τα συμφωνητικά μεταβίβασης των μετοχών του εκδότη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες λείπουν οι συμβάσεις τραπεζικών δανείων που έλαβε ο κ. Ψυχάρης αλλά και οι τραπεζικές βεβαιώσεις εξυπηρέτησης των δανείων. Ακόμα δεν υπάρχει το σχέδιο απορρόφησης της ΨΥΧΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ από τον ΔΟΛ.

Επίσης, σε δύο διαφορετικές δηλώσεις διαφορετικών ετών αναφέρονται ακριβώς τα ίδια ποσά τραπεζικών καταθέσεων για τον ίδιο και τη σύζυγό του με ακρίβεια δεκαδικών στοιχείων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ