ΕΛΛΑΔΑ

Η γιορτινή εξόρμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την κόρη του στην αγορά

Η γιορτινή εξόρμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την κόρη του στην αγορά
ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ ΙΝΤΙΜΕ

Το μικρό κενό που προέκυψε μεταξύ των συσκέψεων για τον covid-19 και των εντατικών προετοιμασιών για την έναρξη της επιχείρησης «Ελευθερία», όπως έχει ονομαστεί το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιασμών, εκμεταλλεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει μια σύντομη γιορτινή εξόρμηση στην αγορά μαζί με την κόρη του.

Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι, και συνοδευόμενος από την κόρη του Δάφνη, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε ένα από τα γνωστά στέκια των φίλων του βιβλίου «Το βιβλιοπωλείο «Πλειάδες» στο Παγκράτι. Της πρωθυπουργικής αναμονής στην ουρά έξω από το βιβλιοπωλείο επωφελήθηκαν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους για συνομιλήσουν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να ανταλλάξουν ευχές μαζί του.

Ανάμεσα στα διαφορετικά πηγαδάκια ξεχώρισε η συνομιλία του με μια τετραμελή οικογένεια. Μέσω αυτής ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως εμπλούτισε περαιτέρω το κυβερνητικό σημειωματάριο με περισσότερες πληροφορίες για την τηλεκπαίδευση, καθώς ζήτησε από τους μαθητές να του αφηγηθούν τις εμπειρίες τους από την ψηφιακή τάξη.

Κατά την παρουσία του έξω από το βιβλιοπωλείο, ο πρωθυπουργός έλαβε και τα εύσημα από κάποιους πολίτες, με έναν εξ΄αυτών, απευθυνόμενος, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει χαρακτηριστικά: «Είστε από τους λίγους οι οποίοι ασχολούνται με το βιβλίο». Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε μαζί τους για τις τελευταίες εκδόσεις βιβλίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ